Επίσκεψη Ινδονήσιων

28 Δεκεμβρίου 2022

Για δεύτερη συνεχή χρονιά είχαμε την χαρά να μας επισκεφθούν στο πλαίσιο του προγράμματος προώθησης “EU Orchards of Taste” Ινδονήσιοι ενδιαφερόμενοι και δυνάμει πελάτες των Κερασιών Ράχης Ολύμπου. Χώρες στόχοι του προγράμματος είναι η Μαλαισία, η Ινδονησία, η Σιγκαπούρη και η Νότια Κορέα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φάνηκε να δείχνουν οι Ινδονήσιοι επισκέπτες μας, καθώς πρόκειται να ανοίξει για πρώτη φορά στην χώρα τους η αγορά για το ευρωπαϊκό – ελληνικό κεράσι. Η Γένι και ο Άντι, μέλη ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους που ασχολούνται με την εισαγωγή νωπών φρούτων, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού, λαμβάνοντας γνώση του τρόπου λειτουργίας του συσκευαστηρίου και της διαθεσιμότητας των ποσοτήτων κάθε παραγωγής. Ενημερώθηκαν για την πληθώρα ποικιλιών των κερασιών που καλλιεργούνται, καθώς και ποιες από αυτές ενδείκνυνται για αερομεταφορές.

Εκτός από τους επισκέπτες μας, ενημερωθήκαμε κι εμείς σχετικά με τη ζήτηση των προϊόντων στην Ινδονησία, τις προτιμήσεις της αγοράς σε μεγέθη κερασιών, είδος συσκευασίας κλπ.

Αναμένουμε τη νέα σεζόν προετοιμασμένοι, για να εξυπηρετήσουμε παλιούς και νέους μας πελάτες.