Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021

2 Μαρτίου 2023

Σε μια λαμπερή βραδιά, στο ειδυλλιακό περιβάλλον του DION PALACE RESORT, το Επιμελητήριο Πιερίας βράβευσε 28 εμβληματικές επιχειρήσεις του νομού, εγκαινιάζοντας έτσι έναν νέο επιμελητηριακό θεσμό!

Επιχειρήσεις που καινοτομούν, που επενδύουν και αναπτύσσονται, που εξάγουν τα προϊόντα τους κάνοντας, μέσω αυτών, γνωστή την Πιερία σε όλο τον κόσμο, που αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία, που διατηρούν ή και αυξάνουν τις θέσεις εργασίας. Επιχειρήσεις που αντέχουν στο χρόνο περνώντας από γενιά σε γενιά.

Το βράδυ της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου βραβεύθηκε το όραμα, η προσπάθεια και η δημιουργικότητα ανθρώπων, οικογενειών, συνεργατών που, παρά τις αντίξοες συνθήκες για το επιχειρείν στην Ελλάδα της κρίσης, έθεσαν υψηλούς στόχους και τους πέτυχαν.

Στα Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου καθώς και ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Γιώργος Καββαθάς.

Παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Γιάννης Μασούτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Α’ αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Α’ Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Δημήτρης Βαργιάμης, Α’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Στέφανος Αποστολίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ Θωμάς Αλγιανάκογλου, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΠΑ Σπύρος Σκοτίδας, ο Φοροτεχνικός και Οικονομικός Επόπτης Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Παναγιώτης Παντελής και η Βασιλική Νάκου, πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το “παρών” έδωσαν ακόμη οι τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Φώντας Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου και Σάββας Χιονίδης, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος , ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ψηφιακό μήνυμα του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Την εκδήλωση παρουσίασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο οι δημοσιογράφοι Νίκος Υποφάντης και Μαρία Σαμολαδά τους οποίους στο τέλος της βραδιάς βράβευσε το Επιμελητήριο για τη συμβολή τους στην τουριστική προβολή της Πιερίας.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: “Η αποψινή βραδιά είναι μόνο η αρχή!” ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας καλωσορίζοντας τους εκλεκτούς προσκεκλημένους. Όπως τόνισε, είναι πολλές ακόμη οι επιχειρήσεις του νομού που πρέπει και θα τιμηθούν μέσω των επιχειρηματικών βραβείων. “Τιμούμε επιχειρήσεις που τιμούν και διαφημίζουν την Πιερία, σέβονται τον καταναλωτή και δείχνουν το δρόμο της ανάπτυξης του τόπου μας” σημείωσε ακόμη.

Οι επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν: Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ράχης “Ο Άγιος Λουκάς” βραβεύτηκε στην κατηγορία ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πηγή: Επιμελητήριο Πιερίας, Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021