Fruit Logistica Βερολίνο, 2023

21 Φεβρουαρίου 2023

Ο «Άγιος Λουκάς» συμμετείχε στην καθιερωμένη έκθεση αγροτικών προϊόντων Fruit Logistica 2023 στο Βερολίνο. Μεταξύ των εκθετών, μπορούσε να συναντήσει κανείς συνεταιρισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις καλλιέργειας, τυποποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, εταιρείες κατασκευής μηχανολογικού εξοπλισμού, συμβουλευτικές εταιρείες κ.α. και να έρθει σε επαφή με εμπόρους, εισαγωγείς, υπεύθυνους αλυσίδων σούπερ μάρκετ και εταιρειών εστίασης.

Ο Α.Σ. Ράχης «Ο Άγιος Λουκάς» συμμετείχε στην έκθεση μέσω του προγράμματος προώθησης νωπών φρούτων “Refresh”. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά στην προώθηση φρούτων στη Γερμανία, την Πολωνία και την Τσεχία. Με τη συμμετοχή μας στην έκθεση είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε παλιούς μας πελάτες και να συζητήσουμε για την ερχόμενη σεζόν. Πέραν των παλιών μας πελατών, συναντηθήκαμε με νέους ενδιαφερόμενους κάνοντας ανοίγματα σε νέες αγορές τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ασία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνει και πάλι η ασιατική αγορά μετά την άρση των μέτρων κατά του Covid-19, την επιστροφή στην προτέρα κατάσταση και την πλήρη επαναλειτουργία των αεροπορικών δρομολογίων.